Ακεραιότητα-βασισμένος στο, ακόμα σεβόμενος τις αρετές, δεσμευμένες σε έναν μακροπρόθεσμο

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

1 2
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd
Φωτογραφία της εταιρείας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Chenfei
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

      

     Η Co. τεχνολογίας μηχανημάτων της Σαγκάη Chenfei, ΕΠΕ είναι κορυφαία επιχείρηση που είναι εστίαση στην κατασκευή της υγιούς μηχανής επεξεργασίας τροφίμων. Παρέχουμε την πλήρη υπηρεσία της ενσωμάτωσης τεχνικοί να αναπτυχθούμε. Η Ε&Α, η κατασκευή, η εγκατάσταση που διορθώνουν και που εκπαιδεύουν για τη με το κλειδί στο χέρι γραμμή παραγωγής για το διαφορετικό χυμό φρούτων και λαχανικών NFC, τη μαρμελάδα φρούτων και τη σκόνη, γαλακτοκομικό προϊόν, πρωτεϊνικό ποτό, ποτό τσαγιού, ποτό λειτουργίας ν, συντήρησαν τα φρούτα, το κρασί φρούτων και το ξίδι, τα ενζυμικά προϊόντα, το probiotics και κάποιο άλλο υγρό & στερεό προϊόν. Το Chenfei εισήγαγε επίσης τη γερμανική και ιταλική προηγμένη τεχνική και έχει συμμετεχθεί στην ανάπτυξη των νέων μηχανών επεξεργασίας σύμφωνα με την αξία των διαφορετικών αγροτικών προϊόντων. Το coretechnology και η ικανότητα παραγωγής του Chenfei είναι στο κύριο επίπεδο και έχουν κερδίσει το συνεπή υψηλό έπαινο από τον εσωτερικό και oversea τους πελάτες Το Chenfei συμμετείχε στο γεγονός και τις εκθέσεις βιομηχανίας τροφίμων παντού που το worid περισσότερες από 50 φορές επιτυχώς στα τελευταία έτη 60% μηχανών μας πωλείται στο εξωτερικό και οι πελάτες μας είναι στην Ευρώπη, Αμερικανό, την Ασία Southest, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Αφρική, μέσες Eas και τη Νότια Αμερική.

 

     Το ChenFei προσλαμβάνει το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό από τη βιομηχανία. Η τεχνική ομάδα πυρήνων αποτελείται από την Ε&Α πέντε, την εφαρμοσμένη μηχανική και τα τεχνικά πρόσωπα, οι οποίες βαθμολόγησαν από το γεωργικό πανεπιστήμιο της Hua Zhong, πανεπιστήμιο Yangtze, πανεπιστήμιο της Σαγκάη για την επιστήμη και την τεχνολογία και άλλα επαγγελματικά ιδρύματα αντίστοιχα. Η τεχνική ομάδα συνεχίζει να αυξάνεται, που θα συμβάλει στη δύναμη και τη μόνιμη ζωτικότητα για τις λύσεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη της καινοτομίας και θα συνεχίσει να βελτιώνει την αξία πελατών, να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα πελατών.

      Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη να χτίσει τον πελάτη partnershipsmeet και να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών, και συνεχώς βελτίωση της ανταγωνιστικότητας πυρήνων των πελατών. Το Chenfei είναι επίσης δεσμευμένο να αυξηθεί μαζί με τα empolyees, realizevalue και αποτελέσματα develoment μεριδίου.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Monica Ou

Τηλ.:: 86-512-57605966

Φαξ: 86-21-510629289

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)