Ακεραιότητα-βασισμένος στο, ακόμα σεβόμενος τις αρετές, δεσμευμένες σε έναν μακροπρόθεσμο

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

1 2
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd
Φωτογραφία της εταιρείας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Chenfei
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

 Υπόσχεση Chenfei*

Η πελάτης-κεντροθετημένη έννοια υπηρεσιών, που αρχίζει από τον πελάτη, και προσπαθεί να καταστήσει τους πελάτες ικανοποιώ?!

 

7 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
1. Η έγκαιρη παράδοση φθάνει επί του τόπου πελατών στην ακριβή συμφωνία με το χρόνο.
2. Εγγυηθείτε την εγκατάσταση και ο χρόνος ανάθεσης εγκαθιστά αυστηρά και διορθώνει σύμφωνα με το χρόνο που συμφωνείται στη σύμβαση.
3. Η παραγωγή και η συντήρηση η γραμμή παραγωγής επιθεωρούνται πλήρως και διατηρούνται για να εξασφαλίσουν έναν καλό όρο μηχανών.
4. Ο επιτόπιος καθαρισμός καθαρός η τέφρα από τη γραμμή παραγωγής και καθαρίζει την περιοχή.
5. Ο βρέχοντας οδηγός εξηγεί ενεργά τη χρήση και τη συντήρηση της γραμμής παραγωγής, έτσι ώστε οι υπάλληλοι του πελάτη μπορούν να κατέχουν τις δεξιότητες και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα.
6. Εγγύηση παραγωγής μηχανικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις γραμμών παραγωγής του πελάτη, η επιτόπια καθοδήγηση της επιχείρησης για 10-15 ημέρες για να εξασφαλίσουν πρόωρη παραγωγή πελατών.
ο μηχανισμός απάντησης 7 .24 ωρών μετά από την πώληση Feifei παρέχει έναν 24ωρο έγκαιρο μηχανισμό απάντησης για να εξασφαλίσει παραγωγή πελατών στην πρώτη φορά.

 

Ανά-πώληση-SERIVICE
Ελεύθερες τεχνικές συμβουλές
Η κύρια τεχνολογία τροφίμων + προώθησε τον εξοπλισμό επεξεργασίας + επαγγελματικές υπηρεσίες = κατάλληλες πλήρεις λύσεις εφαρμοσμένης μηχανικής

1. Με την ισχυρή δύναμη έρευνας και ανάπτυξης και την πλούσια εμπειρία βιομηχανίας, Co. μηχανημάτων Yufei, το ΕΠΕ παρέχει στους πελάτες τον προσχεδιασμό, το σχέδιο διαδικασίας και τον εξοπλισμό. Η επιλογή παρέχει τις τεχνικές λύσεις, επικοινωνεί με τους πελάτες για να καθορίσει το τελικό σχέδιο.
2. Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 20 σύνολα προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και τέλειου συστήματος διαχείρισης παραγωγής για τις τυποποιημένες εγκαταστάσεις κατασκευής, τις τέμνουσες μηχανές λέιζερ και CNC τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα για την κατασκευή εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας την ποιότητα, την ποσότητα και την έγκαιρη παράδοση του εξοπλισμού πελατών
3. Η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική εγκατάσταση και μια διορθώνοντας ομάδα για να εξασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός είναι επιτυχώς εγκατεστημένος και διορθωμένος σύμφωνα με την πρόοδο του προγράμματος
4. Οι φιλιππινέζικοι μηχανικοί διευθύνουν την επιτόπια κατάρτιση για τους χειριστές πελατών και το διοικητικό προσωπικό παραγωγής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων και ανάθεσης Οι φιλιππινέζικοι εκπαιδευτικοί μηχανικοί θα οργανώσουν τις περιόδους άσκησης ειδικής αποστολής στην πλευρά πελατών για να διευθύνουν κεντρική για τους πελάτες
5. Τέλος, ολοκληρώστε την παράδοση του εξοπλισμού, των εξαρτημάτων, των οδηγιών, κ.λπ. με τον πελάτη για να συμπληρώσετε το πλήρες με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Σχέδιο σχεδίων βελτιστοποίησης
1. Αρχικά στοιχεία αναφοράς: Για την αρχική περίοδο αναφοράς, θα παράσχουμε σε σας κάποιες βασικές πληροφορίες και τα στοιχεία σύμφωνα με τις ανάγκες και τις περιστάσεις σας, έτσι ώστε μπορείτε να κάνετε την αξιολόγηση των προκαταρκτικών προϋπολογισμών ή τη σύγκριση τιμών.
2. Η σε βάθος συνεργασία και οι πληροφορίες παρείχαν προς τα κάτω: Για τους πελάτες που έχουν τις σε βάθος προθέσεις συνεργασίας, θα εκτελέσουμε την προκαταρκτική εργασία σχεδίου σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής και τις συνθήκες περιοχών σας, και θα δώσουμε τα προκαταρκτικά σχέδια.
3. Πληροφορίες που παρέχονται κατά τη διάρκεια της επίσημης σύμβασης: Αφότου υπογράφεται η σύμβαση, θα πραγματοποιήσουμε το ακριβές σχέδιο για τον πελάτη, και θα παράσχουμε τα περιεκτικά και λεπτομερή σχέδια διαδικασίας, τα εγχειρίδια διαδικασίας, τα εγχειρίδια λειτουργίας, τις ενιαίες οδηγίες εξοπλισμού, τα εγχειρίδια λειτουργίας και άλλες πληροφορίες.

 

♦ Ενιαίο εισερχόμενο πείραμα μηχανών
1. Επιλέξτε την κατάλληλη τεχνολογία επεξεργασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις τεχνολογίας επεξεργασίας του προϊόντος
2. Το τελικό ενιαίο προϊόν επιλέγεται από την τεχνολογία επεξεργασίας για τη δοκιμή
3. Παρέχουμε τα αποτελέσματα του εισερχόμενου σχηματισμού δοκιμής ενιαίος-μηχανών και του ζωντανού βίντεο στον πελάτη για την αναφορά.

 

♦ Επίσκεψη και μελέτη
1. Επίσκεψη του γραφείου επιχείρησης
Η θέση εργοστασίων της επιχείρησης βρίσκεται στον ανατολικό δρόμο Weinan, κωμόπολη Qiandeng, πόλη Kunshan, επαρχία Jiangsu. Εάν έρχεστε, παρακαλώ μας καλέστε εκ των προτέρων (0512-57605966/13375158033). Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε σε σας τις υπηρεσίες όπως η κράτηση των ξενοδοχείων, των σχεδίων περιήγησης και των μεταφορών.


2. Επισκεφτείτε το εργαστήριο κατασκευής εξοπλισμού
Το εργαστήριο κατασκευής εξοπλισμού μας βρίσκεται στον ανατολικό δρόμο Weinan, κωμόπολη Qiandeng, πόλη Kunshan, επαρχία Jiangsu. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε μια επίσκεψη στο εργοστάσιο σύμφωνα με την περιήγηση και τις ανάγκες σας.


3. Επισκεφτείτε το εργοστάσιο που έχει τεθεί στην παραγωγή
Λόγω των κανόνων και των κανονισμών του εργοστασίου του πελάτη ή της συμφωνίας εμπιστευτικότητας με τον πελάτη, μπορούμε μόνο να κανονίσουμε για σας να επισκεφτούμε το εργοστάσιο που έχει τεθεί στην παραγωγή στην περίπτωση της βαθιάς συνεργασίας με σας. Παρακαλώ παρατηρήστε τους διοικητικούς κανονισμούς εργοστασίων όταν επισκέπτεστε, παρακαλώ δεν παίρνετε τις φωτογραφίες ή δεν μένετε για πολύ καιρό.

 

Μετά από-πώληση-SERRVICE

♦ Συντήρηση εξοπλισμού
1. Η καλή λειτουργία του εξοπλισμού είναι αδιάσπαστη από τη λογική χειρωνακτική λειτουργία και την έγκαιρη συντήρηση.
2. Θα παράσχουμε την κατάρτιση για τους χειριστές και το προσωπικό συντήρησης στη λειτουργία εξοπλισμού.
3. Θα σας πούμε πώς να ενεργοποιήσουμε το σύστημα και πώς να κάνουμε την εργασία εξοπλισμού αποτελεσματικά για τη βέλτιστη αποδοτικότητα.
4. Ο οδηγός εσείς πώς να πραγματοποιήσει όλες τις πτυχές της επιθεώρησης και της συντήρησης μετά από τον εξοπλισμό χρησιμοποιείται, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού και να επεκταθεί πολύ η ζωή υπηρεσιών του εξοπλισμού.

 

♦ 24ωρη εγγύηση παραγωγής
1. Η άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεών μας είναι μια εγγύηση για σας να μας επιλέξετε. Εάν έχετε μερικά δευτερεύοντα προβλήματα, οι μηχανικοί μας μπορούν να καθοδηγήσουν το προσωπικό σας on-line για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών και την απλή συντήρηση. Επειδή ξέρουμε ότι η έγκαιρη βοήθεια για να λύσει τα μικρά προβλήματα μπορεί να εξασφαλίσει η επιχείρησή ότι σας είναι σε υπηρεσία.
2. Η άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεών μας έχει την πρώτης τάξεως ταχύτητα απάντησης. Εάν το χρειαστείτε, οι μηχανικοί μας θα φθάσουν επί του τόπου για τη τεχνική υποστήριξη το συντομότερο δυνατό.


Άμεση επικοινωνία μεταπωλήσεων: 0512-57605966/13375158033 (24ωρη εγγύηση παραγωγής)

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai ChenFei Machinery Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Vincent

Τηλ.:: 86-512-57605966

Φαξ: 86-21-510629289

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)